På nettet siden den 22. december 1997.


SENESTE NYT


Nyt Efter 20 år er den ugentlige citat-quiz nu ophørt, og de sidste vindere er fundet.
Snart vil jeg have opgjort den store forkromede citat-quiz-statistik for året 2017, og bringer den her på siden.


Jubilæum Jubilæum Jubilæum

20 ÅR PÅ INTERNETTET!
22. december 1997 - 22. december 2017
Siden fortsætter naturligvis, men som omtalt sidste søndag, så slutter den ugentlige quiz.


Der er kommet en henvendelse til Brevkassen om afslutningen på den ugentlige quiz.


Fredag den 22. december er det præcis 20 år siden, at denne hjemmeside første gang så dagens lys på det store verdensomspændende internet.
Projektet startede som en fan-side, men allerede 1. november 1998 blev siden af d'herrer selv udråbt til deres officielle hjemmeside.
Herefter gik det i fuld fart, hvor siden blev udbygget og kompletteret, og samtidig opdateret med d'herrers nærmest årlige udgivelser på CD og/eller video.
Efter 2003 gik tempoet lidt ned som en konsekvens af den nye teknologi med download og streaming samt nye kunstnere, som d'herrer nu skulle dele publikum med.
I 2007 udkom den sidste rigtige CD (Platheder...), og i 2010 udkom den sidste video (I Køge). Og med Jan Monrads bortgang i 2015 var det definitivt slut.
Hjemmesiden er dog kørt videre med den ugentlige gættekonkurrence, men også hér er interessen desværre fortsat vigende, med et ugentligt
gennemsnit på under 3 deltagere de seneste 19 uger - hvoraf én person har gættet med hver eneste uge.
Derfor er det besluttet at stoppe den ugentlige quiz med årets udgang, så sidste quiz kommer juleaftensdag, og årets resultat vil blive offentliggjort kort efter nytår.
Siden lukker dog ikke ned, men der vil kun ske opdateringer, når der er noget at tilføje, eller hvis der foretages rettelser i indholdet.
Det vil i så fald blive annonceret på Facebook-siden "Vi der elsker Monrad og Rislund".
Man er naturligvis fortsat velkommen til at sende spørgsmål, korrektioner eller sjove historier til Brevkassen.
Søren Rislund Forespørgsler til og vedr. Søren Rislund kan med fordel rettes direkte til Søren Rislund

Jan Monrads hjemmeside Besøg Jan Monrads hjemmeside. Her kan man eksempelvis se og købe nogle af Jan Monrads pølsetegninger.

Pladderballe Bryghus Besøg Pladderballe Bryghus. "Det er åndssvagt at dø af druk... Så kan man jo ikke få sig en bajer mere."
Køb merchandise hos Brodtgaards Legetøjsmagasin.


E-mail
Tilføjelser, rettelser, spørgsmål og anden henvendelse bedes rettet til:
Jesper Andersen.


DISCLAIMER
Dette web-sted er forfattet af Jesper Andersen. Samtlige oplysninger heri er således behæftet med sædvanlig copyright til forfatteren, med mindre andet er udtrykkeligt angivet, hvor dette måtte være tilfældet. Monrad & Rislund, TotalPetroleum eller forfatteren kan ikke holdes ansvarlig eller retsforfølges som følge af unøjagtigheder på dette web-sted. Eftertryk af hele eller dele af dette web-sted kræver forfatterens samtykke. Alle rettigheder reserveret ©.